Doing SF

Idag blev det att bocka av San Francisco, eller ivf en liten del av det.
Föst ut och försöka köpa biljett till Cable Car. Antingen en enkelbiljett för $6, eller ett dagskort för $14, som då gäller för alla spårvagnar också. Men tydligen har ingen i USA växel på en hundring tidigt på morgonen. Inte heller tar de normalt kort. Tillslut kunde jag på Walgreens köpa en dagsbiljett och åka in mot centrum (Union Sq) med Cable Car.
Där blev det att hitta en T-Mobile-butik för att köpa SIM-kort till resetelefonen samt iPaden. De funkade bra sist så det blev dem igen.
Sen promenerade jag vidare mot Imgurs kontor, tänkte passa på att titta förbi där när jag ändå var i stan. På vägen dit hittade jag en kamerabutik, köpte en gorilla pod till min Coolpix A och dreglade lite över Fuji X-T1.
Hittade tillslut fram till Imgur, tog hissen upp, kom rakt in på kontoret. Fick fråga mig fram, ingen direkt reception som frågade vem jag var. Fick tillslut en liten guidad tur av sarah 🙂 och en T-shirt samt några klistermärken. Tog sen utanför en selfie och laddade upp på User Sub, se här.
T-shirten jag fick var perfekt, saknade lite att jag inte hade annat än skjortor med mig, för de funkar inte riktigt att ta en springtur i. Blev en promenad sen längs vattnet tillbaka till fishermans wharf och det nya hotellet. Tog dock spårvagn sista biten, vill ju ha valuta för min dagsbiljett på lokaltrafiken.
Självklart blir en Clam Chowder i en Bread bowl till lunch.
Tog en promenad till, och upp för, Lombard St och kollade på krokigheten. Det är verkligen brant, en pulshöjare bara att gå upp för den, samt de gator omkring. Blev nära bilder, ska se om jag orkar lägga till några lite senare. Sen Cable Car ned för backarna “hem”.