Dax för en lite recap

Landade i chicago före tidtabell. Lyckades ta mig in i landet. Åkte tåg på flygplatsen till rätt terminal. Gick igenom security på den nya terminalen. Hittade en lounge som släppte in mig. Fick stå i lång kö vid gaten för att kliva på nästa plan.
På det planet träffade jag Julie och hennes mamma Carolyn. Julie jobbar som lärare för 8ondeklassare och Carolyn är pensionär. De hade varit på en strax över 1 månad lång semester i skottland, men hade börjat med ett litet tag i italien. De tyckte det var jättefint men lite kallt, de är ju vana med värmen från kalifornien.
DSCF1923
Väl framme så beställde jag en Uber Pool där de passar in flera personer som ska från ungefär samma ställe och till samma område, det då för att det ska bli billigare. Fick redan från flygplatsen till hotellet för bara $21.06.
Jag blev ihopmatchad med Amy som bor i Boston och skulle till SF bara för kvällen och möta upp en polare för middag. Hon reser ganska mycket, för dagen innan hade on flugit från frankfurt efter nån dag i amsterdam efter att i jobbet varit i marocko.
DSCF1929
Blev avsläppt vid Adrian Hotel som jag hade bokat. Eget rum men med toa och dusch i korridoren. Fungerande wifi men jag kan inte styra takfläkten mer än på/av, och det styr även lampan.
DSCF1930
Men nu ska jag ut på stan. Klockan är strax 11 på förmiddagen.