Bussresan till Camp

Utcheckning från hotellet och in i en Uber till Imgurs kontor där bussen ska avgå mot Camp Navaroo där Camp Imgur är. Här är en bild på mitt finger och en lite bit av hotellet också.
2015-08-07 10.31.50
Kom fram lagom 16minuter före bussen skulle avgå.
map_2f8563dc-16b9-45a5-ab82-cc6877206e72
Utanför stod runt hundra andra nördar, jag var lite osäker på hur det var med kulturen och foto. Så jag tog inga bilder där. Vi fick ställa oss i 2 led och så prickade de av oss på en lista, gav oss armband och en påse med lite smått och gott i. Bland annat texterna till några, i gruppen, typiska allsången. Nämligen Never gonna give you up, Don’t stop believing samt Pokemontemat, yeey. Det fanns även ett papper för en Scavanger hunt, där det var ett papper med ett rutmönster med massa påståenden i och man skulle hitta nån som varje påstående stämde på. Samma person fick inte finnas på flera rutor och när man fyllt alla så fick man ett märke. Som ni kan se nedan så lyckades jag, men blev klar först på söndagen.
2015-08-09 12.24.41
Bussarna var typiska amerikanska skolbussar, men vitmålade, skitkul. Jag satte mig taktiskt i mitten av bussen för att kunna delta i så mycket som möjligt i eventuella händelser. Det visade sig vara helt rätt. Lite bakom mig satt en utveklare från boston (@philoxus), en snubbe som hade med en baryton ukulele (minns inte namnet), en jätterolig tjej som har för många poäng på imgur (Kirby @icommentingifs). Bredvid mig på andra sidan gången satt en supertrevlig stor svart kille från memphis (Nevin @RotundChap). Framför oss satt Andrew the Animal (@AFloridianThatAlwaysUpvotesCanada). En skitrolig snubbe, han var på och med hela tiden. Jag märkte inte jättemycket av de andra som satt längre fram i bussen.
@philoxus, @RotundChap, @AFloridianThatAlwaysUpvotesCanada
2015-08-10 09.18.38DSCF2064
@icommentingifs och ukulelespelaren jag inte minns namn på
DSCF2025DSCF2058
Jag hade packat med mitt gameboy med pokemon, hörlurar, extra batteripack till att ladda ipad och iphone samt laptop för att kunna fördriva tiden på resan upp. Det visade sig var helt onödigt. Hela bussen blev ett party. Med allsång, jag satt och googlade texter på låtar. Efter att fastnat i trafik och vi blivit lite försenade så behövde vi stanna för en kisspaus. Det råkade så vara att det reststop vi stannade på också hade en bar. Några gick dit och tog shots. Andra sprang snabbt på dass för att sen gör över vägen in på bensinmacken för att köpa öl till resten av resan. Jag gjorde just det. Även om det stod att man inte skulle ta med alkohol utifrån så verkade väldigt många ändå göra det, så jag körde på ett 6-pack Sierra Nevada Pale Ale. För att säkra upp utfall ölen på Camp var amerikansk-pissvatten-öl. 50 minuter senare så är vi åter igen på väg. Nu upp på krokiga bergsvägar där mobiltelefonmottagningen lämnar mycket att önska. Efter ett tag så hade vi tappat den andra bussen men vi fortsatte vidare ändå. När vi väl kom till Camp så visade det sig att den hade gått sönder och vår buss behövde åka tillbaka och hämta upp de som åkt med den. Det blev genast en grej, go #strugglebus.